BeU Enschede

Hoe het werkt?

Via het chatportal op BeU-Enschede.nl kun jij tijdens de openingstijden anoniem chatten met een jongerenwerker van Alifa. Je mag wel zeggen wie je bent, maar dat hoeft niet. Je naam, e-mail of andere gegevens doorgeven is niet nodig. Chatten kan volledig anoniem. Het chatgesprek kunnen we niet terug herleiden naar jou als persoon. We willen dat jij een veilige plek hebt om te praten.

Als je het chatportal gebruikt, laten we weten met wie je het genoegen hebt. De jongerenwerker deelt natuurlijk wel even zijn/haar voornaam met je!

Je kan alles kwijt bij de jongerenwerker. Heb je een vraag? Dan kun je die aan de jongerenwerker stellen en die probeert je zo goed mogelijk te helpen. Wil je je verhaal kwijt? Dan is de jongerenwerker er voor je met een luisterend oor. Geen vraag of verhaal is ons te gek!

Thema’s die veel besproken worden zijn werk, seks, familie, school, drugs, geld, huisvesting, vrije tijd en rechten en plichten. Maar ook andere thema’s of onderwerpen kunnen besproken worden.

In het chatportal zie je vanzelf of we online zijn. Dat is op vaste tijden. Wil je op andere tijden contact met een jongerenwerker? Check dan op Instagram de accounts van Alifa!